dec 01

Structurele samenwerking Thomas International

SpartnerS organisatieadvies en Thomas International (TI) zijn een structurele samenwerking aangegaan.

SpartnerS organisatieadvies en Thomas International (TI) zijn een structurele samenwerking aangegaan. Met onze jarenlange ervaring in de maakindustrie en het intensiever benutten van de expertise van TI, stelt SpartnerS haar klanten nog beter in staat hun organisatie sneller en succesvoller te veranderen.

Thomas International is wereldwijd marktleider in psychotechnische tools. Zij biedt bedrijven oplossingen voor het optimaliseren van het prestatieniveau van mens en team. Zo helpt ze bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van HR-strategieën of het motiveren van mensen in hun werksituatie.

Thomas Tools

Voor de klanten van SpartnerS zijn deze Thomas Tools van toegevoegde waarde bij het uitvoeren van veranderingstrajecten. Het afnemen van een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) of een General Intelligence Assessment (GIA) is in dit geval een geschikte nulmeting én eyeopener voor aanvang van een veranderingstraject, waarin het draait om de juiste persoon op de juiste plaats.

Wilt u weten hoe dat in de praktijk werkt? Lees deze case op onze website en ontdek het verband tussen rendementsverbetering, doorlooptijden en psychotechnische tools.

Thomas International

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *