aug 31

Nieuwe collega Chris van Hal

Adviseurs met de poten in de klei! Dat is hoe onze recent aangesloten adviseur Chris van Hal SpartnerS ziet. En daar voelt hij zich bij thuis. Chris heeft daarom besloten zijn zelfstandige adviespraktijk voort te zetten binnen het samenwerkingsverband van SpartnerS. Hierdoor krijgt hij de kans om samen te werken met een groep collega’s, maar toch als zelfstandig ondernemer door te gaan. En dat is precies wat hem past.

Met zijn aansluiting verzekert Chris zichzelf ervan dat zijn kennis als adviseur actueel blijft en hij meegaat met de veranderingen in de markt. Binnen de groep wordt er namelijk veel aandacht besteed aan het van en met elkaar leren. Eén van de redenen voor hem om aan te sluiten. Hij vindt het bovendien prettig om een groep collega’s te hebben en kan nu met collega’s sparren over de vraagstukken waar hij bij klanten tegenaan loopt. Op die manier kan hij zijn klanten nog beter van dienst zijn, want samen weet je nou eenmaal meer.

Met de komst van Chris hebben wij een uitbreiding op het gebied van onze kennis van procesoptimalisatie binnen de machinebouw en de procesindustrie. Met zijn 30 jaar ervaring geloven wij zeker dat hij een grote bijdrage kan leveren bij onze klanten. Welkom Chris en veel succes.

Wil je meer over Chris weten of contact met hem opnemen, klik dan hier.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *