Chris van Hal

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-10314637
E-mailadres: hal@spartners.nl

Mijn overtuiging is dat iedereen in een omgeving zou moeten kunnen werken waarin zij op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier een bijdrage kan leveren aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Om dit te realiseren help ik graag bedrijven om de processen te optimaliseren, de onderlinge samenwerking te stimuleren en een cultuur te creëren van continue verbeteren. Ik word altijd enthousiast wanneer ik zie dat een bedrijf zelfstandig progressie maakt waarbij ik als organisatieadviseur uiteindelijk overbodig word.

Door mijn jarenlange ervaring in de maakindustrie vind ik het geweldig om mijn kennis en ervaring te delen op het gebied van procesverbeteringen en verandermanagement.

Ik weet complexe zaken terug brengen naar de eenvoud waardoor bedrijven een helder inzicht krijgen in hun situatie. Hierdoor wordt de onderlinge communicatie makkelijker en voor iedereen begrijpelijk. Naar mijn beleving heb je de wedstrijd dan al bijna gewonnen.

Ik woon in Elst (Gelderland), ben getrouwd met Liza en heb 2 geweldige kinderen: Roy en Daphne. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vrouw op “avontuur”. Ik ontdek graag nieuwe omgevingen door te zeilen, mountainbiken of (oriëntatie) trailrunnen. Tussen deze activiteiten door speel ik soms op mijn gitaar of lees ik een boek.

Print Friendly, PDF & Email