apr 20

SpartnerS op Hannover Messe 2018

Op 23 april neemt SpartnerS deel aan de Hannover Messe. Op die dag organiseert zij de Workshop ‘QRM, It’s about time’.

Op maandag 23 april neemt SpartnerS deel aan de Hannover Messe. Op die dag organiseert zij de Workshop ‘QRM, It’s about time’. Deze vindt plaats op de locatie van de Dutch Industrial Supply Forum in Hal 4.

SpartnerS is verheugd om met de QRM Workshop deel uit te maken van een aantrekkelijk omlijstend programma van de Hannover Messe, dat dit jaar van 23 tot 27 april plaatsvindt. Ook in deze editie slaan de organisaties Brainport Industries, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat voor de vijfde keer de handen ineen om Hal 4 oranje te kleuren. SpartnerS geeft op 23 april in deze hal haar workshop, op stand D44 van 15.30 – 16.30 uur.

QRM, It’s about time
Kenmerkt uw organisatie zich door high mix/low volume en veelal klantspecifieke producten? Met Quick Response Manufacturing reduceert u de doorlooptijd en verhoogt u de output van uw productieproces. Tijdens de workshop maakt u kennis met de basisprincipes van QRM.  Door een mix van theorie en praktijk biedt deze bijeenkomst u handvatten die direct bruikbaar zijn binnen uw eigen organisatie.

Deelnemen aan de workshop QRM?
Bezoek ons op maandag 23 april op de Hannover Messe.
Tijd: 15.30 – 16.30 uur.
Locatie: Dutch Industrial Supply Forum, Hal 4 – stand D44

Over de Hannover Messe
Op het gebied van techniek is er één beurs die wereldwijd met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2017 trok deze beurs 225.000 bezoekers. Het is hét evenement voor de technologische industrie en daaraan gekoppelde dienstverlening, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers.

Deelnemen aan de workshop QRM?
Bezoek ons op de Hannover Messe.
Datum: 23 april 2018
Tijd: 15.30 – 16.30 uur.
Locatie: Dutch Industrial Supply Forum, Hal 4 – stand D44

Meer info

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *