okt 26

ESF subsidie | Uw personeel beter, langer en productiever inzetbaar!

Uw bedrijf klaar voor de toekomst
De gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt en tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van alle bedrijven en daarmee medewerkers.

Dat is een van de redenen waarom wij volop actief met onze klanten aan de slag zijn met aanpassingen en verbeteringen op diezelfde werkvloer.

Hoe doen we dat?
We hebben de afgelopen jaren bij tientallen bedrijven de inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers en daarmee het resultaat aantoonbaar verhoogd. Dat lukt ook bij u!

Ga aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers;  zowel het advies, implementatieplan en/of de begeleiding bij de implementatie is voor 50% subsidiabel met een maximum van 10.000 euro aan ESF-subsidie.

Meer weten over de regeling? Klik op deze koppeling:  ESF 2017

Hoe werkt het?
Na een kennismaking en het doorspreken van het beoogde resultaat, dienen wij de aanvraag namens u in bij Agentschap SZW. Wij verzorgen dus voor u de administratieve afhandeling.

Met duurzame inzetbaarheid aan de slag?
Wees er snel bij want de regeling is beperkt beschikbaar en gaat “wie het eerst komt wie het eerst maalt” op. Om kansrijk te zijn voor deze buitenkans moet de aanvraag voor 11 november gereed zijn.

Reageer dus snel en mail c.q. bel me uiterlijk maandag 31 oktober; dan maken we een afspraak voor het doorspreken van uw plan.

Met vriendelijke groet,

Gerard Vervoorn
Organisatieadviseur
Mobiel      06-55358821
Telefoon   040-3034400
Internet   www.spartners.nl

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *