aug 23

Machevo Agile & Scrum workshop 12 september 2019

Wilt u zich als toeleverancier aan de procesindustrie efficiënt en resultaatgericht ontwikkelen? Agile & Scrum is een effectieve samenwerkingsmethode om op korte termijn goede en blijvende resultaten te boeken. Maar hoe past u Agile & Scrum toe in de eigen organisatie?

Na de succesvolle LEAN-workshop in mei organiseren we op donderdag 12 september a.s. de workshop Agile & Scrum in samenwerking met Machevo. Leden van Machevo kunnen kosteloos aan deze workshop deelnemen. Verzeker uzelf van een plek en meld u direct aan!

Wat levert Agile & Scrum op?

Agile is een beproefde manier van (samen)werken die efficiënt is, snel resultaat oplevert en eenvoudig blijft!

Door als een multidisciplinair team op de juiste manier met Agile & Scrum te werken is het mogelijk om wél snel en blijvend resultaat te boeken. Medewerkers worden enthousiast en gaan eigenaarschap vertonen. Maar natuurlijk gaat dat niet vanzelf …

Praktische workshop

Tijdens de interactieve workshop Agile & Scrum op managementniveau ontmoet u managers met dezelfde uitdagingen, leert u in een notendop wat Agile & Scrum inhoudt en oefent u Agile in spelvorm. U ervaart hoe Agile op de vloer resultaat en werkplezier oplevert, om vervolgens de vertaling naar uw eigen praktijk te kunnen maken.

Plaats en tijdstip

De workshop vindt op donderdag 12 september 2019 plaats bij SpartnerS Organisatieadvies, Spegelt 6 in Nuenen.

16.00 uur     Ontvangst bij kantoor SpartnerS in Nuenen
16.30 uur     Start workshop
18.00 uur     Pauze met soep en broodjes
19.00 uur     Vervolg workshop
20.30 uur     Netwerkborrel en afronding

Interesse?

Wilt u uw organisatie nog efficiënter en meer resultaatgericht inrichten? Projecten snel en succesvol laten uitvoeren door een sterk multidisciplinair team? De kracht van Agile & Scrum leren in te zetten in uw organisatie? Meldt u zich dan snel aan via de website van Machevo.

Het aantal plaatsen voor deze workshop is maximaal 14 personen. Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meld u dus snel aan!

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Wanneer u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden. Meer hierover op de website van Machevo.

Graag tot ziens bij de Agile & Scrum Workshop!

In het kort

Datum: 12 september 2019
Tijdstip: inloop vanaf 16.00 uur. Start programma 16.30 uur uur tot 20.30 uur
Locatie: SpartnerS Organisatieadvies, Spegelt 6, Nuenen

Deelname is kosteloos.

JA, ik schrijf me in

Met dank aan

De Workshop Agile & Scrum is mogelijk gemaakt in samenwerking met:

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *