apr 09
LEAN QRM

17 mei LEAN Relatiedag in Gorinchem

Wilt u LEAN-principes direct toepassen in de praktijk? Kom LEAN dan op donderdag 17 mei zelf ervaren op de LEAN Relatiedag!

Wilt u LEAN-principes direct toepassen in de praktijk? Kom LEAN dan op donderdag 17 mei zelf ervaren op de LEAN Relatiedag! Beslissers in de maakindustrie zijn die dag welkom op locatie van gastbedrijf Merford in Gorinchem. 

Eist uw klant een kortere levertijd? Staat uw machine iets te vaak stil? En stapelen de voorraden zich op? Hoe lost u dat op? LEAN biedt u antwoord op deze vragen.

Tijdens de beproefde SpartnerS LEAN-workshop maakt u kort en bondig kennis met de LEAN-principes. Ook wanneer u al eerder met LEAN te maken heeft gehad, is deze workshop een zinvolle hernieuwde kennismaking. U ervaart hoe leuk verandering kan zijn door het simpelweg te doen. En wat is er beter dan de LEAN-principes in een spel zelf te ervaren? Via het speciaal ontwikkelde simulatiespel leert u snel en succesvol verandering tot stand te brengen.

Gesimuleerde organisatie
Het startpunt is een doorsnee productiebedrijf zoals we het allemaal kennen, met afdelingen zoals materiaalvoorziening, productie, planning en kwaliteit.  U krijgt als deelnemer een rol binnen deze gesimuleerde organisatie. Gaandeweg leggen we samen de pijnpunten van de huidige organisatievormen bloot; pijnpunten die we allemaal herkennen!

Vervolgens organiseren we hetzelfde proces, maar dan volgens de LEAN-principes. Deze zijn praktisch, simpel, effectief en direct toe te passen in uw eigen praktijk! Zo ervaart u al heel snel dat u betere resultaten krijgt door anders te werken.

Interesse?
Wilt u kortere doorlooptijden? De kwaliteit van uw producten verbeteren zonder extra kosten? Minder voorraden en onderhanden werk? Meer produceren met dezelfde middelen?
Kom dan ook naar de LEAN Relatiedag op donderdag 17 mei, van 13.00 – 17.30 uur.
Deze vindt plaats bij:

Merford
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem

Meldt u zich vandaag nog aan via een e-mail t.a.v. Alex Kamman.
U ontvangt dan snel een bevestiging. Deelname is kosteloos.

Heeft u interesse in:

  • Kortere doorlooptijden?
  • Betere kwaliteit zonder extra kosten?
  • Minder voorraden en onderhanden werk?
  • Meer produceren met dezelfde middelen?

Kom naar de LEAN Relatiedag

Voor wie: Beslissers in de maakindustrie
Wanneer: 17 mei 2018, van 13 – 17.30 uur
Waar:
Merford
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem

Deelname is kosteloos

Meldt u zich vandaag nog aan via deze link. U ontvangt dan snel een bevestiging van ons.

Wij heten u graag welkom!

Heeft u vragen over de LEAN Relatiedag?

Neem dan contact op met onze adviseur Alex Kamman, bereikbaar via
e-mail: kamman@spartners.nl
mobiel: +31(0)615581058.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *