dec 06

Ketenintegratie bij NEVAT

Onlangs was SpartnerS te gast bij NEVAT. Deze branchevereniging voor toeleveranciers in de Nederlandse Maakindustrie vierde haar 40-jarig jubileum. Tijdens de Algemene Leden Vergadering, op de inspirerende locatie van Helvoet Rubber & Plastic Technologies, hielden collega’s Erik Ruiten en Paul Egelmeers een inleiding over ketenintegratie: wat is dat precies en hoe begin je ermee?

Het in gang zetten van een geïntegreerd proces van leverancier naar klant is een flinke stap. Het bestrijkt namelijk drie gebieden: Lean & Logistiek, ICT en technologie. Tijdens een interactieve sessie deelden de aanwezige bedrijven hun ervaringen en vraagstukken. Het onderwerp leeft, dat was wel duidelijk! We hebben vragen kunnen beantwoorden en inzichten gedeeld.

Ons advies? Begin klein. Kijk idealiter eerst hoe je bij een leverancier logistiek en ICT kunt integreren. Met de lessen daar geleerd, kun je het principe verder uitbreiden. Een kwestie van ervaring opdoen. Je zult merken dat ketenintegratie slaagt wanneer je elkaar iets gunt en het wederzijdse belang ziet. Uiteindelijk komt het aan op vertrouwen.

Ben je werkzaam in de maakindustrie, en wil je stappen zetten op het gebied van ketenintegratie? Wij helpen je met het zetten van die eerste stap. Neem contact met ons op: 040 – 303 44 00.

Ketenintegratie

Ben je werkzaam in de maakindustrie, en wil je stappen zetten op het gebied van ketenintegratie? Wij helpen je met het zetten van die eerste stap.
Neem contact met ons op:

040 – 303 44 00.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *