SpartnerS gelooft in het winnen van de wedstrijd

Wij helpen bedrijven, gaan samen aan de slag
en geven nooit op

SpartnerS organisatieadvies maakt het waar!

Het is nogal wat als je dit over jezelf roept … Maar wij zijn dan ook geen alledaags adviesbureau en leggen de lat hoog: onze ambitie is het om voor en met onze klanten in de Maakindustrie de wedstrijd te winnen. Onze organisatieadviseurs staan hier elke dag voor op onder het motto “Wij helpen bedrijven, gaan samen aan de slag en geven nooit op”.

Wij helpen bedrijven

Onze organisatieadviseurs komen zelf ook uit de Maakindustrie en weten hoe moeilijk veranderen kan zijn. Wij spreken dus uw taal en schakelen moeiteloos tussen werkvloer en management.

Gaan samen aan de slag

Roepen aan de zijlijn dat het beter kan is niet zo moeilijk. Verbeteringen daadwerkelijk en blijvend voor elkaar krijgen: dat is waar het om gaat. Onze organisatieadviseurs gaan daarbij samen met u en uw medewerkers aan de slag. Onze werkwijze is mensgericht, respectvol, oprecht én doortastend.

En geven nooit op

Veranderingen realiseren gaat vaak gepaard met tegenslagen en weerstand. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, elke situatie is weer anders. Voor ons is het resultaat heilig, en onze organisatieadviseurs halen alles uit de kast om het bij u te laten lukken. Daarbij staan wij naast u als ondernemer. Op betrokken wijze zetten wij onze expertise en vaardigheden in zodat ook uw bedrijf de wedstrijd wint.

Laatste nieuws

De gevolgen van de bottleneck voor jouw onderneming

De gevolgen van de bottleneck voor jouw onderneming

In dit bericht geven we aan wat je als ondernemer kunt doen om je bottleneck aan te pakken.. Read More →
Met een kenniscollectief naar een hoger niveau

Met een kenniscollectief naar een hoger niveau

Rob Beksvoort van Rotodyne Asselbergs vertelt wat deelname aan een kenniscollectief georganiseerd door SpartnerS hem oplevert... Read More →
Waar beginnen, als alles en niets invloed lijkt te hebben op je proces?

Waar beginnen, als alles en niets invloed lijkt te hebben op je proces?

David Ramaekers van Radium Foam vertelt hoe processen beter onder controle kreeg met begeleiding van SpartnerS.. Read More →

Evenement details:

 • wo
  14
  nov
  2018
  do
  15
  nov
  2018

  Precisiebeurs Veldhoven

  09.30 - 17.00 uurNH Conference Centre Koningshof, Veldhoven

Zij kozen voor SpartnerS

Print Friendly, PDF & Email