SpartnerS gelooft in het winnen van de wedstrijd

Wij helpen bedrijven, gaan samen aan de slag
en geven nooit op

SpartnerS organisatieadvies maakt het waar!

Het is nogal wat als je dit over jezelf roept … Maar wij zijn dan ook geen alledaags adviesbureau en leggen de lat hoog: onze ambitie is het om voor en met onze klanten in de Maakindustrie de wedstrijd te winnen. Onze organisatieadviseurs staan hier elke dag voor op onder het motto “Wij helpen bedrijven, gaan samen aan de slag en geven nooit op”.

Wij helpen bedrijven

Onze organisatieadviseurs komen zelf ook uit de Maakindustrie en weten hoe moeilijk veranderen kan zijn. Wij spreken dus uw taal en schakelen moeiteloos tussen werkvloer en management.

Gaan samen aan de slag

Roepen aan de zijlijn dat het beter kan is niet zo moeilijk. Verbeteringen daadwerkelijk en blijvend voor elkaar krijgen: dat is waar het om gaat. Onze organisatieadviseurs gaan daarbij samen met u en uw medewerkers aan de slag. Onze werkwijze is mensgericht, respectvol, oprecht én doortastend.

En geven nooit op

Veranderingen realiseren gaat vaak gepaard met tegenslagen en weerstand. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, elke situatie is weer anders. Voor ons is het resultaat heilig, en onze organisatieadviseurs halen alles uit de kast om het bij u te laten lukken. Daarbij staan wij naast u als ondernemer. Op betrokken wijze zetten wij onze expertise en vaardigheden in zodat ook uw bedrijf de wedstrijd wint.

Laatste nieuws

The finishing touch

The finishing touch

RVS Finish groeide in een paar jaar uit tot een premium partner voor de nabehandeling van roestvrijstalen producten. Daarmee groeide ook de noodzaak om bedrijfskundig.. Read More →
Effectiever plannen met training Klantordergestuurd plannen

Effectiever plannen met training Klantordergestuurd plannen

Op 30 januari start de training Klantordergestuurd Plannen. Meld u nu aan... Read More →
Zesde editie QRM Experience

Zesde editie QRM Experience

Na het succes van de eerdere edities organiseert SpartnerS samen met Mikrocentrum de QRM Experience... Read More →

Evenement details:

Spartner worden?

Wij zoeken zelfstandig adviseurs voor de volgende vakgebieden:

Meer info

Zij kozen voor SpartnerS