Willian Groenen

Organisatieadviseur / Oprichter

Mobiel tel: 06-10967598
E-mailadres: groenen@spartners.nl
Woonplaats: Nuenen

Helpen zit in mijn DNA en dat doe ik vanuit een grote mate van betrokkenheid bij mijn klanten en mijn collega’s; met respect voor mensen en mijn omgeving, zonder ook maar iets uit de weg te gaan. Het resultaat staat daarbij voor mij voorop en niet alleen voor de korte termijn. Samen de echte veranderingen teweegbrengen en daarmee ons doel bereiken.

Ik ben energiek en weet daarmee ook bij anderen energie los te maken. Door mijn aanpak wil ik dat mijn klanten het vertrouwen krijgen de juiste en soms moeilijke beslissingen te nemen en hen helpen bij de realisatie hiervan. Dit doe ik graag door met een team projectmatig en gestructureerd aan de slag te gaan. Doen!

Ik richt me vooral op Industriële bedrijven omdat ik me daar thuis voel. Ik spar graag met de eigenaar en help bedrijven met hun strategieontwikkeling evenals verbeteren van hun processen. Persoonlijke groei van medewerkers bij klanten en collega’s is voor mij een manier om dit structureel voor elkaar te krijgen. Dus niet alleen quick wins.

Ik ben getrouwd met Gabrielle en vader van 3 prachtige kinderen: Simone, Astrid en Marijn. Naast mijn werk fiets ik graag (wielrennen en mountainbiken) en ben ik een fanatiek skiër. Ook heb ik een aantal bestuurlijke functies en ben ik actief betrokken bij de lokale industriële kring.

Print Friendly, PDF & Email