Pim van Dorp

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-21488913
E-mailadres: dorp@spartners.nl
Woonplaats: Sittard

Mijn grootste motivator is het laten excelleren van andere mensen omdat ik oprecht geïnteresseerd in de mens. Daarnaast heb ik van nature interesse in de techniek. In mijn carrière heb ik mij vooral bekwaamd in de commercie en het managen van mensen. In situaties met een combinatie van beide voel ik mij als een vis in het water.

Ik ben ervan overtuigd dat de mensen ‘op de vloer’ (dat kan natuurlijk ook op kantoor zijn) heel goed weten wat er beter kan en hoe het beter kan. Door de juiste vragen te stellen komt deze kennis boven drijven en gaan we samen verbeteringen doorvoeren. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat elke verbetering een verandering is die je stap voor stap moet doen om daarmee borging te garanderen. Begrijp elkaars belang, vertaal de verandering in het belang van de teamleden en zij zorgen voor de borging.

Als ondernemer begin je je bedrijf met een passie voor een product. Echter twee belangrijke facetten leert niemand je: verkoop en ondernemen. Als sparringpartner help ik mijn klanten daarmee. Ik geef ondersteuning op het gebied van: strategie en marketing, verkoop(team) ontwikkeling en procesoptimalisatie (lean).

Thuis ben ik vader van drie opgroeiende zonen: Jeroen, Jop en Maarten. Ik ben getrouwd met Mieke. Om een beetje in conditie te blijven ben ik regelmatig te vinden op mijn mountainbike en wandel ik graag met mijn vrouw. Onze Fitbit apparaten helpen ons met onze competitieve behoeften. Mijn technische interesse uit zich in auto’s, muziekinstallaties en fietsen.

Print Friendly, PDF & Email