Peter Verseveldt

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-82070236
E-mailadres: verseveldt@spartners.nl

Het verder ontwikkelen van mensen en organisaties, dat is wat mij drijft. Daarvoor zijn heldere doelen belangrijk om focus en duidelijkheid te brengen. Echte groei en ontwikkeling gebeurt vaak buiten de comfortzone van bekend gedrag en vraagt inzicht, moed en doorzettingsvermogen. Ik vind het prachtig om daar een bijdrage aan te mogen en kunnen leveren.

Als technicus en bedrijfskundige is mijn aanpak integraal, analytisch maar vooral pragmatisch. Ik ga samen met de klant op zoek naar wat er echt speelt, wat de markt vraagt, wat de doelen zijn, wat er al gedaan is en wat er nodig is om de gewenste verandering of verbetering te realiseren. Aan dat collectieve doel draag ik actief bij maar leg ook verantwoordelijkheid en inspanning bij de organisatie zelf. Zodat ik mijn inbreng kan afbouwen en de organisatie het zelf kan doen. Beter, leuker, slimmer, maar vooral samen!

Ik ben jarenlang verantwoordelijk geweest voor het operationele reilen en zeilen in productieorganisaties en heb ervaren wat het van management en medewerkers vraagt om organisatie, processen en resultaten te verbeteren en aan te passen aan markt en klantvragen. Een afgewogen mix van het toepassen van bewezen verbetertools en tegelijkertijd volle aandacht geven aan de ontwikkeling van leiderschap, teams, samenwerking en organisatie inrichting. Een mix die past bij het bedrijf, bij de cultuur en bij de eisen en wensen van klant en markt. Naar die mix ga ik graag met u op zoek.

Ik ben getrouwd met Marieke en we hebben twee zoons, Koen en Bas. Sinds mijn jeugd ben ik een gepassioneerd zeiler, in de zomer ben ik met familie en vrienden op onze zeilboot te vinden op IJsselmeer en Waddenzee. Met mijn fietsclub en vrienden maak ik graag mooie fietstochten op racefiets en ATB. De tijd die dan nog resteert besteed ik graag aan fotografie, tuinieren en knutselen.

Print Friendly, PDF & Email