Perry van der Meijden

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-21844342
E-mailadres: meijden@spartners.nl

Ik geloof dat een organisatie een optimale combinatie van organisatie, processen en automatisering nodig heeft om de wedstrijd te kunnen winnen. Deze 3 pijlers zijn echter geen statisch geheel, maar zijn onderhevig aan continue verbetering.

Na mijn studie Werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven heeft de maakindustrie altijd mijn focus gehad. Een belangrijk onderdeel van mijn studie was automatisering en daarmee ben ik verder gegaan. Na eerst jarenlang bij een ERP leverancier te hebben gewerkt, ben ik vervolgens zelfstandig ondernemer geworden. Ik help bedrijven graag bij het implementeren en optimaliseren van het gehele applicatie landschap,  zodanig dat deze optimaal aansluit bij de processen en de organisatie. Ik ben daarbij heel praktisch en pragmatisch ingesteld en wil graag met raad én daad bijstaan.

Naast mijn werk heb ik thuis samen met mijn partner Nathalie een samengesteld gezin en zorgen we samen voor onze 4 pubers. In mijn vrije tijd volg ik het dagelijkse nieuws, klus ik soms in en rondom het huis en ben ik actief in het bestuur van de sportvereniging.

Print Friendly, PDF & Email