Paul van Enckevort

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-12167122
E-mailadres: enckevort@spartners.nl

Organisaties helpen met het verbeteren van hun concurrentiepositie, dat is mijn passie. Daar heb je ‘blije’ mensen voor nodig! Ik word erg enthousiast als ik zie dat mensen ervaren wat hun eigen bijdrage in het geheel is. Als ze de zin zien, krijgen ze er zin in!

Ik heb geleerd dat mensen gelukkig worden als ze datgene doen wat bij hun talenten en passies past. Daarom help ik mensen met zien hoe processen op elkaar inwerken. Hierdoor zijn ze betrokken en veranderen ze succesvol, omdat ze afstemmen met hun omgeving. En betrokken medewerkers leiden tot tevreden klanten! Daarmee creëer je marge en aandeelhouderswaarde.

Het proces van verandering gaat al in op het moment dat je samen aan de slag gaat om de uitdagingen in beeld te krijgen. Verbetertrajecten zijn daarom pas echt succesvol als de betrokkenen meewerken aan de oplossing.

Ik ben getrouwd met Nina en vader van drie kinderen, waarvan er al twee min of meer het huis verlaten hebben om te studeren. Wij wonen in Horst en in mijn vrije tijd ben ik graag actief in de natuur. Sportief op de racefiets in de zomer en op de mountainbike in de winter. Daarnaast ben ik ook actief bij het IVN, als landschapsgids en werk als vrijwilliger voor o.a. staatsbosbeheer. De tijd die overblijft besteed ik aan lezen, muziek luisteren en mijn liefhebberij: fotograferen.

Print Friendly, PDF & Email