Paul Egelmeers

Vennoot

Mobiel tel: 06-51551907
E-mailadres: egelmeers@spartners.nl
Woonplaats: Wanroij

Anderen helpen, dat is mijn credo. Klinkt misschien wat soft, maar het is echt zo. Ik geniet als onder mijn invloed mensen en bedrijven in beweging komen en vooruitgang boeken. Als het nodig ga ik daarbij tot het uiterste, spaar mezelf niet en ga (respectvol) de confrontatie aan. Opgeven is voor mij nooit een optie.

Vanaf de zijlijn roepen dat het beter kan is niet moeilijk, maar geen enkele situatie bij onze klanten is identiek! Dat vraagt om situationeel handelen: zorgvuldig aansluiting zoeken bij de medewerkers, objectieve analyse van het vraagstuk en gezamenlijk aan de slag om de gewenste oplossingen door te voeren.

Werken in de maakindustrie is helemaal mijn ding: lekker concreet (we maken een product), praktische mensen met een hoge inzet en betrokken managers. Als organisatieadviseur fungeer ik als kritische sparringpartner van de directie of geef begeleiding op het vlak van strategische keuzes, ingrijpende organisatie wijzigingen of procesoptimalisatie. Als vennoot bouw ik verder aan de ontwikkeling van SpartnerS waarbij het echt leveren van toegevoegde waarde bij onze klanten voorop staat.

Ik ben getrouwd met Marion en papa van Wouter en Jasper. In mijn schaarse vrije tijd ben ik politiek actief, omdat ik een bijdrage wil leveren onze samenleving. Verder lees ik graag een goed boek en blijft voetbal mij eeuwig boeien.

Print Friendly, PDF & Email