Mathijs van Zuijlen

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-53525622
E-mailadres: zuijlen@spartners.nl
Woonplaats: Waddinxveen

Wat is mijn doel in mijn advieswerk?

Ik wil mensen en daarmee organisaties laten groeien. Of dit nu op procesniveau, efficiëntie, leiderschap, strategie of persoonlijk niveau is. Als ik het voor elkaar krijg om mensen iets te laten doen waar ze daarvoor van hadden gedacht het nooit te kunnen geeft me dat kippenvel, zo gaaf vind ik dat. Ik ben ervan overtuigd dat als een organisatie goed voor zijn werknemers zorgt, de werknemers op hun beurt goed voor de klanten zullen zorgen. Dit kan op vele verschillende manieren. Bovendien is iedereen anders. Ik help organisaties graag om hier een goede mix en balans in te vinden.

Hoe bereik ik dat?

Door mijzelf dienstbaar, open en eerlijk op te stellen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de persoon en organisatie tegenover me en dat hoeft echt niet alleen over werk te gaan. Dat kan soms confronterend zijn, of met een lach en een traan, maar altijd met het resultaat voor ogen. Ik ben ervan overtuigd dat alles mogelijk is, als je er zelf maar in gelooft!

Waar richt ik me op?

Samen met SpartnerS richt ik me met name op procesverbetering (Lean Six Sigma en QRM), organisatie en leiderschap. Dit doe ik bij uiteenlopende bedrijven want alle bedrijven hebben één gemeenschappelijke deler waar ik me op focus; de mens.

Wie ben ik?

Ik ben geboren in 1985, getrouwd en vader van een zoon (2016) en dochter (2019).

Mijn studie HTS Autotechniek heb ik in Arnhem gevolgd waarna ik via allerlei technische functies steeds meer de leidinggevende en begeleidende kant op ben gegroeid. In de tussentijd heb ik een Post-HBO Lean Six Sigma Black Belt opleiding gevolgd. Inmiddels heb ik ruime ervaring in leiding geven en mensen boven zichzelf uit laten stijgen.

Mocht er nog wat tijd overblijven dan stap ik op de racefiets voor een ritje door het Groene Hart of laat ik me graag uitdagen. Zo heb ik succesvol meegedaan aan de Tour du ALS 2021.

Print Friendly, PDF & Email