Karin Mastenbroek

Karin Mastenbroek

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-38182924
E-mailadres: mastenbroek@spartners.nl
Woonplaats: Eindhoven

In de loop van de jaren ben ik steeds meer tot het besef gekomen dat de kern van wat ik doe is: mensen helpen het goede gesprek te voeren. Het gesprek met degene waaraan leiding gegeven of mee samengewerkt wordt én het gesprek met zichzelf. Dat is het eigenlijk.

Maar natuurlijk is het dat ook weer niet alleen. Uiteindelijk wil ik dat bedrijven financieel succesvol zijn, met betrokken en enthousiaste mensen die zorgen voor blije klanten. In dat kader werk ik graag aan nieuwe organisatievormen, gebaseerd op bijvoorbeeld Semler of Laloux. Hier komt mijn bedrijfskundige achtergrond samen met mijn kennis van mensen en gedrag: meer zelforganisatie in het teken van betere bedrijfsresultaten. Daarnaast ga ik ook graag aan de slag als er gedoe is tussen mensen.

Ik ben een dochter van een onderneemster en een manager in een groot industrieel bedrijf. Deze achtergrond heeft nog steeds invloed op me: ik heb een voorliefde voor de maakindustrie en ben zelf ondernemer geworden. Mijn studie Technische Bedrijfskunde sluit daar natuurlijk ook perfect bij aan. Die studie deed ik aan de TU/e in Eindhoven en ben nooit meer weggegaan uit deze dynamische regio. Verder reis ik samen met mijn man Albert graag over de wereld om andere natuur en cultuur te ervaren. Het liefst zou ik nog handballen, maar gezond verstand en de (leef)tijd zorgen ervoor dat ik al jaren geleden met veel plezier voor tennis gekozen heb.

BewarenBewaren

Print Friendly, PDF & Email