Gijsbert van Asten

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-57574718
E-mailadres: asten@spartners.nl
Woonplaats: Nuenen

Ik geloof in de kracht van het scherp definiëren van je doelen. Het lichtpuntje waar je naar toe wilt creëert immers rust en duidelijkheid voor jezelf en je omgeving. Integriteit, respect, open mind en volhouden zijn voor mij belangrijke drijfveren. Deze zijn voor mij versterkt doordat ik in mijn leven regelmatig leergeld heb betaald door ‘over drempels heen te klimmen’.

Ik verdiep me graag in de vraag achter de vraag. De onderliggende motivatoren voor het gedrag van een individu zijn namelijk essentieel om te begrijpen waar iemand door gedreven wordt en gemotiveerd kan worden om in actie te komen.

Als directeur bij bedrijven in de internationale maakindustrie, heb ik ervaren hoe je met een grote diversiteit aan mensen samenwerkt en successen behaalt onder uitdagende omstandigheden. Daarom begrijp ik het belang van een goede afstemming tussen de juiste strategie en de juiste mensen op de juiste plaats. Ik ben op mijn best door me snel te verplaatsen in de situatie van een ander, het aanreiken van nieuwe oplossingen en vervolgens implementatie- en resultaatgericht te handelen.

Moeilijke en uitdagende beslissingen ga ik niet uit de weg. Keuzes, ook al zijn ze soms niet gemakkelijk, horen bij het leven. Mijn beslissing in 2010 om een punt te zetten achter een succesvolle carrière in het buitenland om te settelen met mijn gezin in Nederland is een bewuste keuze geweest.

Ik spendeer graag tijd met mijn vrouw en onze twee slimme dochters en vind het fijn om samen met vrienden te fietsen en hard te lopen in de natuur.

Print Friendly, PDF & Email