Erik Ruiten

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-11175966
E-mailadres: ruiten@spartners.nl
Woonplaats: Antwerpen

Het helpen van bedrijven in de maakindustrie om optimaal gebruik te maken van hun mogelijkheden, dat is mijn passie! Mijn expertise ligt in het begeleiden van organisaties bij het realiseren van veranderingen, het ontwikkelen van strategie en het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Met een pragmatische benadering, combineer ik mijn analytische vaardigheden met een scherp oog voor kansen en risico’s om duurzame groei te bevorderen om zo organisaties te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel.

Mijn kracht ligt in het begrijpen van de unieke uitdagingen waarmee organisaties in de maakindustrie worden geconfronteerd. Of het nu gaat om het verbeteren van operationele efficiëntie, het implementeren van nieuwe technologieën of het optimaliseren van supply chain-processen, ik bied strategisch advies en begeleiding om positieve veranderingen te bewerkstelligen.
Verandering is de constante factor en ik geloof sterk in de kracht van verandering om groei en concurrentievoordeel te stimuleren. Ik ben bedreven in het identificeren van de belangrijkste knelpunten en het formuleren van strategieën die organisaties helpen om hun bedrijfsmodellen en processen te optimaliseren.

Ik daag graag de status-quo uit en ben altijd op zoek naar innovatieve benaderingen en nieuwe kansen om bedrijfsprocessen te verbeteren en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Ik neem geen genoegen met “dat is altijd zo gedaan” en moedig anderen aan om kritisch na te denken en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Naast mijn werk geniet ik van reizen en samen zijn met kinderen, familie en vrienden. Ik ga graag skiën en we zijn regelmatig een weekend in de Ardennen te vinden voor een wandeling.

Print Friendly, PDF & Email