Ben Peeters

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-30725666
E-mailadres: peeters@spartners.nl
Woonplaats: Roermond

Wat is mijn doel in mijn advieswerk?

Een verandering begint met het samen formuleren van een doel.
Waarom willen, of kunnen we niet anders dan, veranderen? Met een gezamenlijk geformuleerd doel en vertrekpunt starten we een leuk en uitdagend proces om het gewenste resultaat te bereiken. Hierdoor is verandering niet eng maar juist leuk!

Als veranderaar en procesdenker ga ik graag aan de slag met organisaties, ondernemers en medewerkers om te helpen bij dit veranderproces.

Hoe bereik ik dat?

Door een empathische manier van werken, mijn enthousiaste benadering en pragmatische aanpak.

Samen brengen we de mogelijkheden in kaart om nieuwe paden te bewandelen. Met een menselijke, toegewijde en – wanneer nodig – confronterende manier van werken, zorgen we voor succes.
Procesoptimalisatie en medewerkers in hun kracht maximaliseren bedrijfsresultaat!

Waar richt ik me op?

Procesoptimalisatie | LEAN | QRM | Leiderschap | Toekomst | Blackbelt

Energiek aan de slag als sparringpartner om gedurende de verandering te ondersteunen, adviseren en kritische vragen te stellen.
Het samenspel tussen processen (“WAT” doen we) en (leiderschaps)cultuur (“HOE” doen we dit) is hierin voor mij essentieel.

Wie ben ik?

Na mijn studies Werktuigbouwkunde en Technische bedrijfskunde heb ik veel ervaring over veranderprocessen binnen de maakindustrie opgedaan.
Ik woon samen met mijn vriendin Desirée in Roermond. Ook in mijn vrije tijd hou ik ervan om  nieuwe paden te bewandelen en uitdagingen aan te gaan. Huttentochten, ijsbaden (Wim Hof) en een grote verbouwing zijn hier enkele voorbeelden van.

Print Friendly, PDF & Email