Ard-Jan Bruijs

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-51068495
E-mailadres: bruijs@spartners.nl
Woonplaats: Bergen op Zoom

Ondernemers helpen hun organisatie te verbeteren, waarbij zij zelf een autonomere rol vervullen binnen hun bedrijf. Dat is mijn drijfveer! Ondernemers het inzicht geven wat het belang is om ‘aan’ in plaats van ‘in’ hun bedrijf te werken. Onder het motto niets is onmogelijk breng ik verandering in organisatie blijvend op gang.

Met mijn passie voor de maakindustrie, achtergrond als WTB ingenieur en ondernemersverleden fungeer ik graag als sparringpartner en adviseur. Samen gaan we op zoek naar de ambitie van ondernemer en onderneming.  Waar liggen de grootste kansen in verbeterpotentieel en hoe kan ik daar in bijdragen vanuit mijn rol als adviseur.

Procesoptimalisatie & strategische vraagstukken zijn in mijn ogen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met management en medewerkers de weg vinden naar het realiseren van de ambities en deze blijvend te borgen door te werken met het principe van continue verbeteren.

Ik woon in Bergen op Zoom, ben getrouwd met Sietske en wij hebben 2 heerlijke kinderen: Anne en Hidde. Naast mijn werk vind ik het ook leuk andere zaken te ondernemen. Zo ben ik OndernemersCoach voor het StartersCentrum en bestuurlijk actief binnen diverse verenigingen, waaronder “Stichting Industrieel Erfgoed Bergen op Stoom”. In de zomer zeilen wij graag op de Oosterschelde, dit geeft ons rust. In de winter wandelen wij graag in de mooie natuurgebieden in en rond Bergen op Zoom.

Print Friendly, PDF & Email