Jac Jeurissen

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-82376467
E-mailadres: jeurissen@spartners.nl
Woonplaats: Horst

Na mijn werktuigbouwkundige en logistieke opleiding en ruim 35 jaar ervaring in de maakindustrie, in diverse directie- en management functies, ben ik aan de slag gegaan als bedrijfsadviseur. Ik wil mijn kennis en expertise, opgebouwd bij zowel nationale als internationale OEM’ers en toeleveringsbedrijven, inzetten om andere bedrijven in de maakindustrie verder te helpen.

Mijn kracht ligt in het verbeteren van de bedrijfsorganisatie en -processen, zodat de continuïteit van het bedrijf wordt gewaarborgd en de gewenste groei wordt gerealiseerd. Door middel van advisering, coaching, training en het begeleiden van verandertrajecten op alle niveaus binnen de organisatie zorg ik voor blijvende verbeteringen die breed gedragen worden.

Mijn expertises zijn vooral gericht op verandermanagement en procesoptimalisaties in de maakindustrie. Hierbij streef ik naar het creëren van een continu verbeterende organisatie en het realiseren van meetbare resultaten die direct bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Ik woon in Horst, ben getrouwd met Ellen en samen hebben wij twee prachtige kinderen: Dirk en Vera. Ons favoriete vakantieland is Italië.

In mijn vrije tijd rijd ik motor, golf en ski ik graag en wandel en fiets ik regelmatig. Op maatschappelijk gebied organiseer ik events en ben ik actief als bestuurslid bij de oud-prinsen van carnavalsvereniging d’n Dreumel.