feb 21

Vacature Creatieve Content & Communicatie medewerker

Schrijf jij inspirerende teksten voor de Maakindustrie?

SpartnerS organisatieadvies te Nuenen heeft een parttime vacature (12 uur per week) voor een creatieve content & communicatie specialist die onze externe communicatie op een hoog niveau vorm geeft.

Waar kom je terecht?

SpartnerS organisatieadvies is een succesvol samenwerkingsverband van zelfstandige organisatieadviseurs. Samen zijn we hard op weg om uit te groeien tot hét adviesbureau in de Maakindustrie om met en voor te werken. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin je samen werkt met hoog opgeleide, maar ook zeer praktisch ingestelde professionals. Met en van elkaar leren is bij ons vanzelfsprekend, feedback staat in ieders woordenboek. We staan bekend om onze slagvaardige aanpak en informele omgangsvormen, sommige klanten noemen ons “de adviseurs in spijkerbroek die echt helpen”.

Welke bijdrage kun jij leveren?

Samengevat in één zin is dit waar het om gaat: “Het positief beïnvloeden van het koopgedrag van onze doelgroepen door middel van gerichte marketingcommunicatie, op korte en vooral middellange termijn”. Meer concreet: je werkt aan het vergroten van onze naamsbekendheid en positionering als autoriteit in de Maakindustrie, zorgt dat we in beeld blijven bij onze doelgroepen via website en social media en ondersteunt ons bij het uitdragen van ons brede dienstenpakket richting beslissers en beïnvloeders.

Hoe vul jij dit in?

Als content & communicatie medewerker bij SpartnerS pik je trends op in de maakindustrie, praat je met klanten en adviseurs en zorg je voor de vertaalslag naar inspirerende content op website en social media. Je vindt het leuk om met behulp van online tools vorm en inhoud te geven aan onze communicatie-uitingen. Jouw creativiteit komt hierbij goed van pas. Met jouw enthousiasme stimuleer jij de adviseurs om ook hun bijdrage hieraan te leveren en zichzelf te profileren op social media.

Verder vind je het belangrijk om structuur en overzicht aan te brengen in je werk. Zo werk je in Microsoft Office Teams, waarin je jouw activiteiten plant en potentiële topics bijhoudt, zodat je snel kunt schakelen en met teamleden samenwerkt. Je monitort de resultaten van de verschillende uitingen, houdt statistieken bij en rapporteert op praktische wijze aan de vennoten.

Omdat de adviseurs meestal op locatie aan het werk zijn, werk jij op kantoor in een klein, hecht team, dat verder bestaat uit twee vennoten en de back office medewerkster. Een hoge mate van zelf startend vermogen en zelfredzaamheid is daarom wenselijk.

Jouw achtergrond om succesvol te kunnen zijn bij SpartnerS

Het schrijven van pakkende teksten is je eerste natuur. Je beschikt over empathisch vermogen en weet bij het uitwerken van de online teksten en social media posts de tone-of-voice te hanteren die past bij onze doelgroep. Je herkent jezelf in de volgende termen: hands-on, zelfstandig, oog voor detail, klantgericht, creatief en afspraak is afspraak.

Vakinhoudelijk heb je ervaring met SEO, website beheer (wij gebruiken WordPress) en social media (LinkedIn, Facebook). Affiniteit met de Maakindustrie is noodzakelijk. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Idealiter woon jij op maximaal 15 minuten reistijd van ons kantoor.

Wat biedt SpartnerS?

Binnen onze dynamische adviesorganisatie is jouw rol van content & communicatiemedewerker een betekenisvolle job. Met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt een marktconforme beloning, laptop en een mobiele telefonie abonnement. Het gaat om een parttime dienstverband. Je werktijden (12 uur per week) zijn niet in beton gegoten en in onderling overleg in te plannen. Het maandelijks werkoverleg op vrijdag sluiten we traditioneel af met een gezellige borrel bij een mooie horecagelegenheid in Nuenen!

Ben jij onze nieuwe content & communicatiemedewerker?

Stuur jouw CV met motivatiebrief naar info@spartners.nl. Mis je nog informatie? Stuur ons een mail, of neem direct contact op Paul Egelmeers, vennoot SpartnerS en bereikbaar via 06 51551907.

Wij vervullen deze functie nadrukkelijk met een reguliere arbeidsovereenkomst, dus niet via een ZZP constructie. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *