Roland Daems

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-12992424
E-mailadres: daems@spartners.nl
Woonplaats: Nederweert

Mensen doen wat ze doen, omdat ze denken dat ze het goed doen. Daar geloof ik in en dat is mijn vertrekpunt bij het verbeteren van organisaties. Door mijn passie voor continue verbeteren, mijn brede interesse en voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen, geloof ik dat ik bedrijven kan helpen bij het zetten van de volgende stap in het optimaliseren van hun processen.

Ik heb mijn werkervaring mogen opbouwen vanaf monteur tot operations manager. Hierdoor weet ik wat er speelt op de werkvloer en wat er nodig is om de bedrijfsprocessen goed te laten functioneren. Door mensen te enthousiasmeren en bewust te maken van de verbetermogelijkheden, begeleid en motiveer ik ze op de reis die continue verbeteren heet.

Als organisatieadviseur zet ik mijn opgedane kennis en ervaring in om samen met de klant zijn bedrijfsprocessen nog succesvoller te maken. Samen winnen we de wedstrijd.

Ik ben getrouwd met Mariëlle en samen met onze twee kinderen Stijn en Maud wonen we in Nederweert. Naast onze gezamenlijke passie voor reizen, heb ik nog diverse andere hobby’s zoals vliegvissen, fotografie, duiken en het coachen van het voetbalelftal van mijn dochter.

Print Friendly, PDF & Email