Rob Pagen

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-24776564
E-mailadres: pagen@spartners.nl
Woonplaats: Helmond

Een groep mensen dezelfde kant op laten bewegen om een gezamenlijk doel te bereiken: dat kan een uitdaging zijn. Hiervoor is eerst een duidelijke organisatiebrede visie en strategie nodig, om deze vervolgens met de juiste focus en sturing te realiseren. Je hoeft niet alles in een keer te bereiken. Ik geloof in stap voor stap optimaliseren, rekening houdend met toekomstige kansen, bedreigingen en de veranderkracht van de organisatie. Daaraan wil ik iedere dag weer met volle drive werken.

Ik help ondernemingen met het definiëren van de toekomstige piketpaaltjes en het implementeren hiervan. In mijn werk als algemeen directeur en CFO binnen (internationale) ondernemingen heb ik meerdere verandertrajecten geleid. Daarin leerde ik hoe belangrijk het is om met een helicopterview en de juiste focus, verbetertools en stuurinformatie in te zetten. Ook de keerzijde van het ondernemerschap heb ik ervaren; ik heb meerdere reorganisaties en een faillissement begeleid. Mijn opgedane kennis en ervaring deel ik graag met de ondernemer die hiervoor openstaat.

Werken is mijn passie, maar de ontspanning vind ik in mijn gezin, hardlopen en mooie vakanties. Samen met mijn vrouw en drie dochters maak ik mooie reizen en wandel ik graag door de bergen. De rust en mooie natuur helpen mij weer volledig op te laden voor een nieuw werkavontuur. Als Bourgondiër horen hier natuurlijk ook een goed glas wijn en lekker koken bij.

Print Friendly, PDF & Email