Pieter-Jan Koolmees

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-57880434
E-mailadres: koolmees@spartners.nl
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam

Ik zie het als een uitdaging om het beste uit mensen en vraagstukken te halen. Het creëren van betrokken medewerkers is een intensief traject waarbij altijd het resultaat voorop staat: een boost voor de onderneming! Denk hierbij aan een positieve vibe, een hogere productiviteit, optimale processen, een positieve uitstraling naar klanten en een beter bedrijfsresultaat.

In complexe organisaties heb ik de afgelopen 20 jaar verschillende veranderingen begeleid. Continue verbeteren, vernieuwen, coachen, bijsturen, vertrouwen geven en durven loslaten. Zeggen is nog geen doen. Door het echt te doen, weet ik uit ervaring, kun je resultaten boeken! Ik wil organisaties en medewerkers helpen veranderingen toe te laten waardoor ze sterker voor de dag komen. Dit vergt doorzettingsvermogen dat klopt!

Als ik niet aan het werk ben dan geniet ik van mijn gezin, lekker buiten zijn met mijn vrouw Tabitha en de hond James. Varen op de Giessen of de Alblasserwaardse polder afstruinen. Ook ga ik zo veel mogelijk kijken bij het sporten van onze kinderen Seth en Sarah en zelf ben ik ook actief bezig o.a. met tennis, golf en karate. Daarnaast doe ik nog bestuurlijk werk bij mijn sportclubs.

Print Friendly, PDF & Email