Paul van der Velden

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-23753483
E-mailadres: velden@spartners.nl
Woonplaats: Hilvarenbeek

Mijn ervaring is dat een bedrijf goed presteert als het personeel goed presteert. Dit is alleen mogelijk in een werkomgeving die goed voelt en met de juiste hulpmiddelen om de werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren. Om dit te realiseren zijn altijd veranderingen nodig binnen het bedrijf die we samen initiëren, realiseren en borgen. Zo ontstaat een proces van continue verbeteren. Als deze beweging op gang komt en de medewerkers gaan samen met plezier verder op deze weg, is voor mij het project geslaagd.

Als ondernemer werk ik graag op het grensvlak van productie en automatisering. Ik heb veel ervaring opgedaan als productieleider van verschillende metaalbedrijven binnen de klantordergestuurde maakindustrie. In deze wereld voel ik me thuis en kan ik mijn klanten helpen met hun vraagstukken. Ik ondersteun hen graag met selectie en implementatie van ERP, met optimalisering van bedrijfsprocessen en het doorvoeren van verandertrajecten.

Nu mijn twee kinderen de deur uit zijn en een zelfstandig leven opbouwen, bezoek ik graag samen met mijn vrouw Annelies musea voor moderne kunst in binnen- en buitenland. Onze passie voor reizen komt dan goed uit. In mijn vrije tijd fiets ik graag in de zomer hard op de weg en in de winter iets minder hard in het bos. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk samen te zijn met mijn gezin en familie.

Print Friendly, PDF & Email