Olympische Spelen

Olympische Spelen

Kanoslalomster Claudia Leenders en SpartnerS geloven in het winnen van de wedstijd

In aanloop naar de opening van ons nieuwe pand zochten wij naar een goede invulling van ons SpartnerS credo: “Wij geloven in het winnen van de wedstrijd!”
Via ons netwerk vernamen we dat Claudia Leenders alles op alles zet om deel te nemen aan de Olympisch Spelen in Tokio (2020) en als atleet haar wedstrijden te winnen.
Onder het motto “Paddle to the medal” hield zij een aansprekende lezing over haar belevenissen als topsporter. Haar verhaal was de inleiding naar de discussie “Wat is er in de toekomst nodig voor het winnen van de wedstrijd in de maakindustrie?”. De overeenkomsten bleken verbluffend groot: uitstippelen van een goede strategie, inzet van state of the art technologie, je omringen met de juiste mensen, omgaan met tegenvallers, etc.

Waarin vinden Claudia en SpartnerS elkaar?

We hebben veel sympathie voor de sportieve ambities van Claudia. Wij ondersteunen haar daarom graag bij het bereiken van haar doelen, door onder meer het zoeken van Nederlandse sponsoren en partijen die haar kunnen helpen maximaal te presteren. Claudia woont en traint immers vooral in Zuid Duitsland. Daarnaast fungeren we als sparringpartner op de voor haar noodzakelijke nevenactiviteiten.

Verdere ondersteuning is van harte welkom!

Bent u ook geïnteresseerd om uw bijdrage te leveren aan de Olympische droom van Claudia? Of wilt u mee naar Tokio om haar ter plekke aan te moedigen? Of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan uw en haar ambities? Dan komen wij graag in contact met u om samen te kijken hoe we Claudia haar wedstrijden kunnen helpen winnen.

Meer over Claudia Leenders

Meer informatie over Claudia Leenders en haar sport.