Maarten Trommels

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-51851532
E-mailadres: trommels@spartners.nl

Als organisatie-ontwikkelaar met grijze haren, lever ik graag een bijdrage aan het beter laten functioneren van mensen in hun organisaties. Als mensen hun competenties, kennis en ervaringen optimaal kunnen inzetten, verschaft hen dat dagelijks plezier. Verantwoordelijkheid nemen is voor mij een werkwoord en keuzes maken is een middel.

Ik zet mijn kennis en werkervaring (ook internationaal) in, om maatwerk te leveren voor mens en organisatie. Ik heb het klappen van de zweep aan den lijve ondervonden, met name bij het doorvoeren van veranderingen in bedrijven en processen. Doen is vaak de beste manier van leren.

Ik help met persoonlijke en organisatorische reflectie en leer deze om te zetten in inzicht en daden. Teams in hun kracht zetten en verantwoordelijkheid nemen! Hoe we dat samen doen, wordt bepaald door de situatie, doelmatigheid is daarbij de norm.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn kookkunsten. Ik beleef na het koken veel plezier aan het tafelen met familie en vrienden. Lezen, wandelen, fietsen en het bezoek van musea zijn mijn belangrijkste hobby’s.

Print Friendly, PDF & Email