Maarten Trommels

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-51851532
E-mailadres: trommels@spartners.nl

Als organisatie-ontwikkelaar met grijze haren, lever ik graag een bijdrage aan het beter laten functioneren van mensen in hun organisaties. Als mensen hun competenties, kennis en ervaringen optimaal kunnen inzetten, verschaft hen dat dagelijks plezier. Verantwoordelijkheid nemen is voor mij een werkwoord en keuzes maken is een middel.

Ik zet mijn kennis en werkervaring (ook internationaal) in, om maatwerk te leveren voor mens en organisatie. Ik heb het klappen van de zweep aan den lijve ondervonden, met name bij het doorvoeren van veranderingen in bedrijven en processen. Doen is vaak de beste manier van leren.

Ik help met persoonlijke en organisatorische reflectie en leer deze om te zetten in inzicht en daden. Teams in hun kracht zetten en verantwoordelijkheid nemen! Hoe we dat samen doen, wordt bepaald door de situatie, doelmatigheid is daarbij de norm.

Onze kinderen zijn ondertussen de deur uit. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn kook kunsten. Ik beleef na het koken veel plezier aan het tafelen met familie en vrienden. Ik lees erg graag en samen met mijn vrouw wandelen en fietsen wij veel. Mijn vrouw en ik reizen ook regelmatig met het openbaar vervoer door Nederland om musea te bezoeken.

Print Friendly, PDF & Email