Lars de Bonth

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-10715570
E-mailadres: bonth@spartners.nl

Ik noem het wel eens de padvinder in me: dat deel van mezelf dat altijd klaar staat voor een ander. Omdat ik er in geloof dat we er samen uitkomen; dat we samen vooruitgang kunnen boeken en deze dan niet meer loslaten. Daar krijg ik energie van. Het verbeteren van processen door het coachen van mensen en door het stimuleren van persoonlijke groei.

Bij organisatieverbeteringen haak ik (tijdelijk) écht aan. Ik verbind me aan uw bedrijf, de mensen en de vraagstukken. Samen komen we tot nieuwe inzichten, verbeteren we de samenwerking en bereiken we de gestelde doelen. Stap voor stap, met oog voor de continuïteit, waarna we weer verder gaan op ons eigen pad. Ik geef advies op het gebied van Strategie en Marketing, Procesoptimalisatie en verandermanagement. Bedrijven in de maakindustrie help ik bij het verbeteren van hun resultaten.

Naast mijn passie voor verandermanagement sport ik graag (hardlopen / fitness / boksen) en maak ik muziek. Tijdens de studietijd actief als zanger in een band, nu met mijn gitaartje op de zolderkamer. Thuis ben ik vooral vader en samen met mijn vrouw Laura proberen we het beste te geven aan Pepijn, Margje en Janne.

Print Friendly, PDF & Email