Judy Nahari-Kwakman

Office manager

E-mailadres: nahari@spartners.nl
Woonplaats: ‘s-Hertogenbosch

Ik ben geïnteresseerd in mensen, hun achtergrond en beweegredenen. Hoe zijn ze tot hun keuzes gekomen? Waar staan ze nu en wat heeft daar aan bijgedragen? Ik geloof in systemen waarin mensen zich prettig voelen, waar ze zichzelf kunnen zijn en tot bloei kunnen komen.

Een organisatie is ook een systeem. Oog hebben voor ieder individu biedt ruimte om samen te groeien en het beste in elkaar naar boven te brengen. Voor mij betekent dat kunnen bijdragen aan het geheel, inzetten op wat nodig is en ervoor zorgen dat de benodigde processen soepel kunnen verlopen. Bij SpartnerS zal ik dit doen in mijn rol als office manager.

Groei, ontwikkeling en verbinding, daar loop ik warm voor. In beweging zijn, het leven volop nemen en tegelijk ook: leven in eenvoud. Ik krijg energie van mooie gesprekken, stilstaan bij wat je verwondert  en oog hebben voor wat er is. Ik volg het nieuws, wil weten hoe iets werkt en kom tot rust in de natuur.

Met mijn partner Paul deel ik de liefde voor het samen op pad gaan en geïnspireerd te raken door wat we tegenkomen. Een andere gezamenlijke hobby is klussen. Ook proberen we samen salsa onder de knie te krijgen. Verder heb ik drie volwassen dochters met wie ik graag tijd doorbreng en doe ik aan yoga en pilates.

Print Friendly, PDF & Email