John van den Boomen

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-55851998
E-mailadres: boomen@spartners.nl

Ik vind het mooi om samen met mensen op verschillende niveaus binnen de organisatie bezig te zijn met procesverbetering. Gedurende verbeterprojecten staat de betrokkenheid van medewerkers en het behalen van meetbare resultaten centraal. Het geeft mij energie om samen met medewerkers meer uit de eigen organisatie te halen. Mensen beter laten presteren en waar het kan hun eigen verwachtingen overtreffen is hetgeen waar ik erg van geniet.

Hoe bereik ik dat? Door te denken in oplossingen, niet in problemen. Stap één is altijd het uitvoeren van een goede analyse, maar de kracht van mijn aanpak zit vooral in de actieve begeleiding bij het daadwerkelijk doorvoeren van verbeteringen. Samen de schouders eronder!

Voor SpartnerS ben ik werkzaam op het gebied van procesverbetering (lean manufacturing en QRM), logistiek en verandermanagement voor bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Na mijn studie HTS Werktuigbouwkunde heb ik de Masteropleiding Operations Management and Logistics aan de Technische Universiteit Eindhoven cum laude afgerond. Inmiddels heb ik ruime ervaring in het succesvol leiden en begeleiden van verbeterprojecten bij bedrijven in diverse sectoren.

Thuis ben ik vooral druk als man van mijn vrouw Kim en vader van onze drie geweldige kinderen, Jinte, Finn en Lauren. In mijn vrije tijd vind je me regelmatig op de mountainbike, of hardlopend door onze lokale bosrijke omgeving.

Print Friendly, PDF & Email