Jan van den Oever

Jan van den Oever

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-41632838
E-mailadres: oever@spartners.nl

Het is mijn diepste overtuiging dat mensen van nature positief zijn en willen bijdragen aan het succes. En waar een wil is, is altijd een weg. Mensen in combinatie met goede technieken bepalen het succes van verbeteringen en veranderingen in organisaties.

Ik betrek met energie en enthousiasme mensen bij het oplossen en implementeren van verbeteringen totdat het resultaat bereikt is. Ik ga de mensen voor, begeleid ze en motiveer ze om uitdagingen te omarmen en succes te creëren maar ook waar nodig een spiegel voor te houden. Ik leer ze stap voor stap te verbeteren volgens een continu verbeter structuur. Samengevat: adapt, improve and never quit.

In mijn vrije tijd luisteren ik graag naar muziek (pop, klassiek en jazz) en speel ik tenor saxofoon. Ik speel voetbal en combineer daarmee gezelligheid met het presteren met een team. In mijn gezinsleven met de kinderen en mijn vrouw zie je mij vaak tuinieren, klussen en spellen spelen.