Continu verbeteren met Emprover® 

Als ondernemer sta je continu aan: je klanten en medewerkers hebben je nodig, nieuwe regelgeving vraagt aandacht en de dynamiek stroomt ook je privéleven binnen. De kunst is dus om koers te houden in een veeleisende omgeving. Hoe doe je dat? 

Verbeterproject 

Onze gesprekken met ondernemers gaan vaak over strategie, processen en verhoudingen in organisaties. De waardevolle inzichten die we opdoen verzilveren we volgens bewezen methoden bij onze klanten. Dit gebeurt in de vorm van continu verbeteren. Voor de ondernemer begint het verbeteren pas echt zodra een verbeterproject eindigt en hij er alleen voor staat. De grootste uitdaging is dan: ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik de verbetering veranker en bestendig in mijn organisatie?’

Dat doe je door grip te houden op de volgende acht stappen:

 

Actief betrekken

Verbeteringen verankeren en bestendigen in je organisatie heeft veel te maken met de wijze waarop je zorgt voor: 

  • het optimaal benutten van het talent in je organisatie 
  • autonomie en effectieve samenwerking binnen je team 

De beste manier om het verbeteren écht in je systeem te krijgen is, door op het werkoverleg verbetertijd structureel te agenderen en verbeteringen zichtbaar te implementeren. Door je klanten en medewerkers actief bij verbeteren te betrekken, krijgen én ervaren ze invloed op het verbeterproces. En dat verhoogt de slagingskans van je ambities aanzienlijk! Maar hoe bereik je dit nu praktisch?  

Emprover® maakt verbeteren zichtbaar 

Om het proces van continu verbeteren te ondersteunen, ontwikkelden we Emprover®. Deze slimme software tool biedt jou en je collega’s toegang tot een gezamenlijke digitale omgeving waarin je eenvoudig doelen stelt, input van klanten en medewerkers verzamelt en kleine verbeteringen doorvoert. Via de app en het web heeft iedereen real time inzicht in de verbeteringen die op stapel staan en hoe ver deze zijn gevorderd. 

Verbeteren blijvend in je dna

Heb je zojuist een verbeterproject afgerond en wil je continu verbeteren levend houden in je team? Wij helpen je het beste uit jouw bedrijf te halen door een verbetermethode te introduceren die zichtbaar is en blijvend resultaat oplevert. Emprover® helpt je om verbeteringen te initiëren en te verankeren in het bedrijfs-dna.  

Korte implementatie  

SpartnerS heeft Emprover® de afgelopen jaren succesvol ingezet bij meerdere klanten en projecten. De voordelen van de snelle implementatie:

  • de inrichting van Emprover® duurt slechts enkele dagen
  • je gaat direct doelgericht aan de slag met continu verbeteren

Emprover® is zeer geschikt voor mkb-bedrijven in de Maakindustrie (tot 200 personen) die enige ervaring hebben met verbeteren, maar het lastig vinden om continu verbeteren te borgen en door te ontwikkelen.   

Binnenkort vermelden we hier een aantal praktijkvoorbeelden.

Uniek aanbod: maak nu kennis met Emprover®, zonder licentiekosten!  

Op dit moment heeft SpartnerS een beperkt aantal pilotlicenties (voor <15 gebruikers) van Emprover® vrij beschikbaar.

Je kunt dus als kleine groep starten met continu verbeteren en ervaring opdoen, zonder dat je betaalt voor de software. Het eerste jaar implementeren en coachen wij je bedrijf of team in 5 tot 10 dagen. Dit hangt af van de organisatie en de vraagstukken die dan spelen.

 

Zelf ervaren? 

Wil je ervaren hoe eenvoudig continu verbeteren is? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende demo van Emprover®: 040 -303 44 00, of mail naar info@spartners.nl.

Bekijk onze video

Wil je blijvend resultaat van de verbeteringen in je organisatie? Emprover® helpt je om verbeteringen te initiëren en te verankeren in je bedrijfs-dna.  

Bel voor meer info 040 – 303 44 00. 

Print Friendly, PDF & Email