Daan Roelfsema

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-53726199
E-mailadres: roelfsema@spartners.nl
Woonplaats: Houten

Mensen en processen; twee cruciale onderdelen van een bedrijf en het een kan niet zonder het ander. Voor een goed resultaat zullen beiden goed moeten functioneren. Wanneer dit uit balans is, is er werk aan de winkel en dan wordt het interessant voor mij.

Zijn mensen intrinsiek gemotiveerd of zit iemand op de verkeerde plek en kost het energie in plaats van dat het energie oplevert? Zijn de processen goed ingericht en op elkaar aangesloten of verloopt het stroef en zijn er vaak ad-hoc situaties? Waarom werkt iets niet en wat is er voor nodig om het wel werkend te krijgen? Dat vind ik interessante vraagstukken.

Door eerst grondig te analyseren en vervolgens samen aan de slag te gaan, bepalen we gezamenlijk de gewenste situatie. We blijven stappen zetten tot volledige implementatie en het gewenste resultaat.

Als Bouwkundig Ingenieur met Lean Six Sigma en NLP achtergrond en diverse rollen in het bedrijfsleven kan ik makkelijk aanpassen aan verschillende lagen binnen een bedrijf. Met een dosis optimisme, enthousiasme en doorzettingsvermogen ga ik dit soort vraagstukken graag te lijf.

Samen met mijn partner Iris zorgen we voor onze twee kinderen Matt en Saar en gaan we er graag samen op uit om leuke dingen te doen. Verder houd ik van gezellig samen zijn met familie en vrienden, vaak in combinatie met lekker eten en dan het liefst van de BBQ. In de tijd die over is ga ik graag sporten (Crossfit/kickboksen/hardlopen).

Print Friendly, PDF & Email