Corinne Moerman

Communicatie

Mobiel tel: 06-23896241
E-mailadres: moerman@spartners.nl

Het verwoorden en onder de aandacht brengen van de boodschap. Dat is wat mij drijft, ook bij SpartnerS. Dat begint met het ontdekken van haar communicatiekansen. Die liggen er gelukkig volop! Zo help ik SpartnerS organisatieadvies op de kaart te zetten.
Mijn kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkeling en uitvoeren van communicatiestrategie komen hierbij goed van pas. Verder schrijf ik over verschillende thema’s die spelen. En deel deze in de vorm van nieuws en praktijkcases.

Mijn functie bij SpartnerS combineer ik met mijn werkzaamheden als zelfstandig interim communicatiespecialist. Een fijne combinatie! Ik ben altijd op zoek naar hoe het beter kan en online marketing en communicatie zit ‘in de vingers’.

Als ik vrij ben, ben ik er voor mijn 3L’s (mijn man Luc en onze zoons Levi en Luca). De laatste is net uit huis, maar in het weekeinde zijn we graag bij elkaar. Dan is er tijd voor een goed gesprek, een mooie wandeling en lekker eten. Ik voel me betrokken bij wat er in de wereld gebeurt en volg het nieuws met aandacht.  Ontspanning heb ik door te lezen, wooninspiratie op te doen, een serie te kijken (aanrader: Black Mirror), of in de tuin te struinen. En dan even weg te dromen naar de volgende vakantie in mijn lievelingsland: Italië!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Print Friendly, PDF & Email