Bianca van der Zwaan

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-14979455
E-mailadres: zwaan@spartners.nl
Woonplaats: Eindhoven

Strategie en marketing zijn een must voor je bedrijf, maar je hebt er niets aan als je het niet combineert met sales. Marketing zonder sales is net zo kansloos als een voetbalteam zonder spits. Om de wedstrijd te kunnen winnen, moet je kunnen scoren. Bedrijven helpen scoren, dat is wat ik het leukste vind aan mijn werk.

In de maakindustrie merk je dat er een inhaalslag wordt gemaakt op het gebied van strategie, marketing en sales. Waar de focus voorheen op het productieproces lag, zie je nu dat het optimaliseren van de commercie noodzakelijk is om voorop te blijven lopen in de markt. We gaan samen aan de slag om een heldere strategie en duidelijke doelstellingen neer te zetten én te implementeren. Ik ben pas tevreden als de gewenste resultaten behaald zijn en de organisatie klaar is de nieuwe koers vast te houden.

Ik denk in oplossingen en houd van een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Geen dikke rapporten uitschrijven, maar samen aan de gang en resultaten boeken. Ik geloof echt in samen aan de slag gaan, omdat het de medewerkers zijn die het bedrijfsresultaat neerzetten. Zij zijn de kern van je succes.

Zo veel mogelijk van mijn vrije tijd besteed ik aan reizen. Hoe ongebruikelijker de bestemming of het vervoersmiddel, hoe leuker ik het vind. Verder sport ik fanatiek, ga ik regelmatig naar een concertje en eet ik graag buiten de deur. Ik kom graag een kop koffie drinken om over jouw commerciële vraagstukken te sparren. 

Print Friendly, PDF & Email