Alex Kamman

Organisatieadviseur

Mobiel tel: 06-15581058
E-mailadres: kamman@spartners.nl
Woonplaats: Rosmalen

Ik geloof dat er altijd ruimte is voor verbetering. Ik help bedrijven dan ook graag om samen de gewenste verbeteringen te realiseren.  Als sparringpartner help ik mijn klanten hun wendbaarheid te vergroten en zich voor te bereiden op de toekomst.

Medewerkers zijn prima in staat om aan te geven waar pijnpunten zitten in de bedrijfsprocessen. Samen gaan we aan de slag met het vinden en oplossen hiervan. Daar blijft het echter niet bij. Ik stop pas indien de gewenste verbeteringen ook daadwerkelijk zijn ingevoerd en het gewenste resultaat bereikt is.

Ik zit vol energie en weet anderen te inspireren met verhalen en humor. Om uw doelen te bereiken maak ik gebruik van de voor uw situatie best toepasbare ‘verbetergereedschappen’ van SpartnerS. Ik vind het leuk om samen met een team projectmatig te werken. Samen winnen wij immers de wedstrijd.

Ik ben getrouwd met Annemarie en vader van 4 prachtige kinderen: Roald, Sigrid, Nick en Rens. Naast mijn werk doe ik aan spinning, ik ga graag skiën en doe ik aan hardlopen. Daarnaast coach ik als vrijwilliger jongeren via Humanitas coach4youth.

Print Friendly, PDF & Email